CERD upozorňuje na podvod | Malé PENÍZE CERD upozorňuje na podvod | Malé PENÍZE

18.04.2024

CERD upozorňuje na podvod

Centrální registr dlužníků České republiky upozorňuje, že registruje případ podvodného vylákání finančních prostředků formou falešné výzvy k uhrazení  s příkazem plněním na účet 43-9442280207/0100.

Centrální registr dlužníků České republiky je evidenčním systémem, nikoliv vymáhací agenturou a proto neprovádí žádné přímé vymáhání pohledávek třetích osob s hlavičkou odesílatele společností:

CERD LLC.
CERD SYSTEM LLC.
CERD ČR s.r.o.
Centrální registr dlužníků České republiky
Central register fo debtors

Fiktivní vymáhání bylo zjištěno pod falešným jménem Mgr. Daniela Parkosova, jejichž listiny byly opatřeny falešným razítkem  Centrálního registru dlužníků České republiky a CERD.

V případě, že obdržíte upomínku jménem odesílatele Centrálního registru dlužníků České republiky, kdy se nejedná o nedoplatek za služby Centrální registr dlužníků České republiky, kontaktujte Policii České republiky ve věci podezření z podvodu.

Komentáře

  1. indián :

    Není to ten CERD, co si půjčuje hezké webové adresy? http://www.penize.cz/dluhy/202611-kupte-si-ministerskou-webovou-adresu-koser-to-neni-ale-sypat-to-muze! A není propojený s nějakými vymahači? Sám nemá nejlepší pověst… doporučuji trochu googlu.

  2. Wicky :

    No na to prave upozornuji, ze?

  3. Anonym :

    Zvědavý
    Dobrý večer,

    znáte někdo nějakou solidní firmu, která by pomohla vymoci dluh? Proč se vám nezdá firma CERD? Děkuji za odpověd.

Vložte svůj komentář